Luxe hapjes uit de keuken
***
Ceviche van zalm en tarbot
***
Duo van st-jacobsnoot en langoustine
***
sorbet
***
Ossenhaas in bladerdeeg met winter krans gratin aardappelen
***
Dessert en koffie
***
Glas bubbels voor het nieuwjaar 2024
Menu all-in € 100
Reservaties geldig bij het overschrijven van het volledig bedrag per persoon op rekening nr:
BE40 8803 2567 9163
Met vermelding van (NAAM en event)
Reserveren kan tot 26 december 2023
Hapjes van de Chef
***
Buffet met koude gastronomische voorgerechten:
Mi-cuit van tonijn met specerijen
Gemarineerde St-Jacobsnootjes
Terrine van ganzenlever met Oude Port
Salade van bloemkool, Ricotta met diepzeegarnalen
Artisanaal in huis gerookte zalm, peterselie en ajuinsnippers
Carpaccio van rundfilet met Parmezaanse kaas
Gemarineerde Noorse zalm met dressing van limoen en dille
Oesters
Gamba’s met Italiaanse pasta en zongedroogde tomaatjes
Italiaanse ham met meloenknikkers
Ibéricoham, tartaar van tomaat, advocado en mozzarella
Gravlax van Noorse zalm met Quinoa en kerrie
Slaatje van kreeft, Griekse pasta, Granny smith en zure room
***
Feestelijke Sorbet
***
Hertenkalf met sausje van veenbessen wintergarnituur en wilde bos champignons
***
Feestelijk dessert 2025
Crémeux van pistache met krokante chocolade en bessen,
***
Koffie met zoete zonden
***
Met Muzikale omlijsting door Dj SOFIESTA
Menu all-in € 135
Uw reservatie is definitief na ontvangst van het totale bedrag van de menu op rekening nummer : BE 40 8803 2567 9163 , met vermelding NAAM en Datum van reservatie en aantal .Alvorens het bedrag over te schrijven , dient u eerst uw reservatie te bevestigen via Telefoon
20 en 21 september vieren we opnieuw ons mosselfestijn!
Meer info volgt...