Menu's
DAGSCHOTELS
Dinsdag 26/08/2025
Soep of Voorgerecht
***
Kip cordon bleu met erwten en puree aardappelen
Woensdag 27/08/2025
Soep of Voorgerecht
***
Koude vleesschotel met gebakken krieltjes
Donderdag 28/08/2025
Soep of Voorgerecht
***
Americain met hand gesneden frietjes en salade
Vrijdag 29/08/2025
Soep of Voorgerecht
***
Vistrapje " T HEMELHOF " met rouille en natuur aardappelen
Dagschotels aan
MARKTMENU
Wachtbordje
Vitello tonato
Lamskroontje met kruidenkorst en z'n garnituren
Dessert van de Chef
Marktmenu aan
MENU VAN 19 AUGUSTUS TOT EN MET 29 AUGUSTUS 2025
CÔTE À LOS MENU
Wachtbordje
(2st)kaaskroketten met z'n garnituren
-of-
parma meloen
-of-
gepaneerde visreepjes met verse tartaarsaus
Côte à los met sausje naar keuze/ huis gemaakte frietjes
peper, champignons, bearnaise
Nagerecht van de chef
-of-
Koffie
Prijs per persoon
MENU JULI & AUGUSTUS
Wachtbordje
Mi-cuit van tonijn / Wakami / limoen mayonaise
of
Lasagne van Iberico ham / Coeur de Boeuf tomaat / Mozzarella
Tussenribstuk / Choronsaus / Salade / Hand gesneden frietjes
of
Vissuggestie van de chef met z'n garnituren
Koffie met zoete zonden
Carpaccio van Ananas / Citroen Sorbet / Munt
AANGEPASTE WIJNEN 30€ SUPPLEMENT
AANGEPASTE WIJNEN BOB 19€ SUPPLEMENT
Bij allergenen gelieve het zaal personeel hiervan op de hoogte te stellen.
MENU SEPTEMBER 2025
Wachtbordje
***
Carpaccio van reuze garnaal met argum vinaigrette krokante salade
of
Op lage temperatuur gegaarde schotse zalm met gepekelde groenten
***
Konijnen schouder met compot van pruimen seizoens groenten en kroketjes van karnemelk
of
VISSUGGESTIE VAN DE CHEF
***
Pavlova met rode vruchten en vanille ijs
***
Koffie met zoete zonden
AANGEPASTE WIJNEN 30€ SUPPLEMENT
AANGEPASTE WIJNEN BOB 19€ SUPPLEMENT
Bij allergenen gelieve het zaal personeel hiervan op de hoogte te stellen.
20 en 21 september vieren we opnieuw ons mosselfestijn!
Meer info volgt...