Menu's
Dinsdag 30 mei 2023
soep of voorgerecht
***
kip curry
Woensdag 31 mei 2023
soep of voorgerecht
***
varkensrip "black well " gebakken krieltjes
Donderdag 1 juni 2023
soep of voorgerecht
***
steak tartaar met frietjes
Vrijdag 2 juni 2023
soep of voorgerecht
***
gepaneerde vis met tartaarsaus en natuuraardappelen
Dagschotels aan
Lunchen van 23 mei tot en met 26 mei 2023
wachtbordje
in huisgemaakte ganzenlever met chunky van mango briochebrood
of
warm gerookte zalm met spinazie met Rode wijnsaus
Baby kreeft op wijze van de chef met zachte groenten en wilde rijst
of
kalfsnoot lente primeurs
Dessert t'hemelhof
Koffie met zoetigheden
prijs per persoon
inc. aangepaste wijnen/bieren
Wachtbordje
Carpaccio van rund met snippers van ganzenlever
of
Tempura van wijting met kruidensalade
Parelhoen met seizoen groenten en gebakken krieltjes
of
Vissuggestie van de chef
fraises aux poivre met pistach ijs
of
Warme kaas met vijg
Wachtbordje
Frisse lasagne van tomaat / mozzarella /parmezaanse kaas
of
Mi-cuit van Tonijn met z'n garnituren
Pasta Negra met scampi's en inktvis
of
Huisgemaakte Rundsbrochette met z'n garnituren en verse frietjes
Coupe ' T Hemelhof
of
kaasbordje
LET OP: JAARLIJKSVERLOF VAN 24 JULI TOT EN MET 17 AUGUSTUS 2023
Wachtbordje
asperges opz'n Vlaams
zeebaars courgettes en pasta negra
dessert met koffie
Marktmenu aan
week van 23 mei tot en met 26 mei 2023
Wachtbordje
(2st)kaaskroketten met z'n garnituren
-of-
parma meloen
-of-
(2st) garnaalkroketten met z'n garnituren (+9euro)
Côte à los met sausje naar keuze/ huis gemaakte frietjes
peper, champignons, bearnaise
Nagerecht van de chef
-of-
Koffie
Prijs per persoon
Wachtbordje
quiche van asperges/mousse van asperges etc.
Asperges op z'n Vlaams "restyle"
Flan van asperges
met gerookte zalm
Consommé van asperges
Dunne lende
met beendermerg en bordelaise saus
Asperge panna cotta, framboos, rabarber en witte chocolade
Koffie met zoete zonden
of Hasseltse koffie
Van 9 tot 11 juni '23