Menu's
DAGSCHOTELS
Dinsdag 3/12/2024
Soep of voorgerecht
***
Varkens entre cote met z'n garnituren en gratin aardappelen
Woensdag 4/12/2024
Soep of voorgerecht
***
Stoofpotje van kip met z'n garnituren
Donderdag 5/12/2024
Soep of voorgerecht
***
Ossobuco met pasta of frietjes
Vrijdag 6/12/2024
Soep of voorgerecht
***
Vistrapje met z'n garnituren
Gastronomisch Wild Menu 2024
Hapjes van de Chef
Salade van langoustines met spek en hoorn des overvloeds
of
Steenbolk met risotto van boschampignons en Butter nut
Soepje van aardpeer
Keuze uit
Hertenkalf met bigaradesaus winterse groenten krans
OF
Fazantenrolletje met witlof
OF
Hazenrugfilet veenbessensaus en de toepasselijk garnituren
OF
Hazenrug harlekijn
Dessert van het moment
of
Winters kaasbordje
Te verkrijgen vanaf 15/10/2024
MARKTMENU
Wachtbordje
Gebakken St-Jacobsnoot met zachte curry
Hazenpeper met kroketten en z'n garnituren
Dessert van de chef
Marktmenu aan
Van 26 november t.e.m. 6 december 2024
CÔTE À LOS MENU
Wachtbordje
(2st)kaaskroketten met z'n garnituren
-of-
parma meloen
-of-
gepaneerde visreepjes met verse tartaarsaus
Côte à los met sausje naar keuze/ huis gemaakte frietjes
peper, champignons, bearnaise
Nagerecht van de chef
-of-
Koffie
Prijs per persoon
Menu December
Hazenrugfilet in bladerdeeg
-Of-
Vissuggestie van de chef
Moelleux au chocolat
Wachtbordje
Ganzenlever met z'n garnituren en confi van ui
-Of-
Graflax van Noordzee zalm
Maak de feestdagen nog specialer met onze heerlijke takeaway gerechten, speciaal samengesteld om jouw Kerst en Oudejaarsavond onvergetelijk te maken.
BESTEL HIER